مواد لازم برای 4 نفر:
کدوی متوسط: 2 عدد، از طول به ورقههای نیم سانتیمتری تقسیم شود.
گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم
پیاز خرد شده: یک چهارم پیمانه
گوجهفرنگی کوچک: 2 عدد، خرد شود.
سس گوجهفرنگی: 150 گرم
سیر: یک حبه، ریز شود.
پودر ارگانو: نصف قاشق چایخوری
پودر ریحان: نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن: یک چهارم قاشق چایخوری
آب: یک چهارم پیمانه
فلفل: یک هشتم قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد
پنیر ریکوتای کمچرب: سه چهارم پیمانه
پنیر موزارلا: نصف پیمانه
آرد: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• کدو را بپزید تا نرم شود و آب آن را با آبکش بگیرید و کنار بگذارید.
• گوشت و پیاز را سرخ کنید.
• هشت ماده لازم دیگر را به آن اضافه کرده و درب آن را گذاشته و بگذارید با حرارت کم به مدت 10 دقیقه بجوشد.
• درون ظرف جداگانهای تخممرغ را کمی هم بزنید.
• پنیر ریکوتا، نیمی از پنیر رنده شده و آرد را به تخممرغ اضافه کنید.
• درون ظرفی که برای پخت در نظر گرفتهاید، نیمی از مخلوط گوشت را بریزید و روی آن نیمی از کدوها را قرار داده و روی آنها، مخلوط پنیر ریکوتا بریزید.
• روی پنیرها مابقی گوشت و کدوها را بریزید.
• ظرف را به صورت درباز درون فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه حرارت دهید.
• روی کدوها، مابقی پنیرها را بریزید و 10 دقیقه دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.
• 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شده، سپس آن را برش زده و میل کنید.
www.food.com